Veelgestelde vragen Thuis-Inkomsten.nl

Vragen over online geld verdienen

- Hoe oud moet ik zijn om te starten met online geld verdienen?

Als minderjarige kun je ook thuis online geld verdienen. Op de website hebben wij 26 methodes gecategoriseerd voor jong en oud. Als minderjarige heb je wel iets minder keuzes betreft verdien methodes.

Wel zou je als minder jarige kunnen overwegen een eigen bedrijf te starten. Zo krijgt je opties tot meerdere verdien methodes, zoals affilate marketing.

Ook kun je toestemming aan jouw ouders vragen of zij wellicht een account willen aanmaken op een aangegeven website. 

- Hoe snel kan ik thuis online geld verdienen?

Hoe snel je geld kunt verdienen is niet met zekerheid te beantwoorden. Mede door jouw eigen inzet, doorzettingsvermogen en vertrouwen kun je redelijk snel een inkomen verkrijgen. Natuurlijk zijn er nog meer factoren die meespelen. Bijvoorbeeld van welke methode je gebruik gaat maken. Het kan een snelle verdien methode zijn waarmee je direct van start kunt gaan of een methode waarvoor je over een media moet beschikken.

- Hoeveel geld kan ik verdienen met de aangegeven verdien methodes?

Hoeveel geld je zult gaan verdienen met de verschillende verdien methodes is niet met zekerheid te beantwoorden. Ook dit ligt aan jouw eigen inzet, doorzettingsvermogen en vertrouwen. Door gebruik te maken van de methodes is het mogelijk extra bij te verdienen tot ver in de duizenden euro's. Vele mensen hebben hun baan gemaakt van toegelichte verdien methodes op onze website en verdienen zo een volledig inkomen vanuit huis achter de computer.

De ene persoon zal 1 methode toepassen en de andere persoon 10 methodes. Op 1 enquêtepanel registeren of op 4 verschillende panels. Het zijn verschillende voorbeelden die meespelen bij de vraag hoeveel geld je zult gaan verdienen.

-Kan ik keuzehulp krijgen bij het bepalen van een geschikte methode?

Wij helpen je graag bij het uitkiezen van een methode die bij jou past of het 'in werking stellen' van een methode. Via onze contactpagina kan je gemakkelijk in contact komen.

Vragen over 'Ons Verkoop Succes'

- Waarom verklappen jullie informatie over succesvol handelen?

Aangezien wij zelf gebruik maken van meerdere verdien methodes is het mogelijk informatie vrij te geven. Daarnaast vinden wij het leuk anderen op weg te helpen met het verdienen van een inkomen.

- Via welke betaalwijzen kan ik 'Ons Verkoop Succes' betalen'?

Je kunt 'Ons Verkoop Succes' in een veilige omgeving betalen. De betaling wordt ondersteund door betaalmethodes, zoals IDeal en SEPA overboeking.

- Wanneer kan ik 'Ons Verkoop Succes' in mijn email verwachten?

Tijdens het bestellen ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Hierin en tijdens het bestelproces wordt meerdere keren aangegeven dat je akkoord gaat met levering binnen 14 dagen. Echter zullen wij het document in de meeste gevallen binnen een uur of dezelfde dag nog naar jouw email sturen. 

- Ik heb besteld maar geen bestelbevesting of 'Ons Verkoop Succes' ontvangen?

Mocht je hebben besteld maar geen bestelbevestiging hebben ontvangen controleer dan je verschillende email categorieën. Wellicht staat de email bij de spam of reclame.  

Na de bestelling zullen wij de email met als bijlage 'Ons Verkoop Succes' versturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste email adres tijdens het bestellen.