Privacybeleid

Thuis-Inkomsten.nl neemt je privacy erg serieus. Daarom willen we jou er op attenderen de volgende zaken door te lezen ten aanzien van ons bedrijf, deze website Thuis-Inkomsten.nl, al onze diensten, producten en aanbiedingen.

Wat houdt ons privacybeleid in?

Dit beleid legt je uit hoe wij van Thuis-Inkomsten.nl omgaan met je persoonsgegevens wanneer je onze website bezoekt, wanneer je je gegevens invult op onze website (plaatsen van reacties of invullen contactforumulier) en wanneer je een bestelling plaatst van onze producten.

Welke informatie verzamelen wij?

Data van bezoekers

Wij verzamelen enkele data (verkeersbronnen, apparaten, pagina's, geografische herkomst, aantal weergaven) van bezoekers die op onze website Thuis-Inkomsten.nl komen via Jouwweb.nl. De persoonsgegevens worden in dit kader geanonimiseerd en zijn dan niet meer herleidbaar tot een individueel persoon.

E-mailmarketing

De mensen die een bestelling hebben geplaatst van een product of aanbieding, kunnen worden gecontacteerd.

Wanneer iemand ons een e-mail stuurt, bijvoorbeeld via ons contactformulier, verstrekken wij informatie waar de betreffende persoon zelf naar gevraagd heeft.

Deze gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Cookies

Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met alle cookies die op je computer worden opgeslagen.

Thuis-Inkomsten.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Deze website maakt gebruik van de diensten van Daisycon om adverteerders via performance based advertising te promoten. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat.
Om deze dienst uit te kunnen voeren maakt onze partner Daisycon gebruik van zogeheten affiliate cookies en matching-data. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weet Daisycon dat deze website een vergoeding moet ontvangen.

Bij de registratie van deze vergoeding krijgt deze website toegang tot basale, anonieme transactiedata. Deze data mag door deze website uitsluitend worden opgeslagen en/of bewerkt om de betreffende adverteerder effectiever te promoten of voor het maken van statistische analyses. Deze website draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacyrichtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan Daisycon verklaard door de Algemene publisher voorwaarden te accepteren.

Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet en de AVG / GDPR hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Ten aanzien van de dataverwerking binnen de AVG / GDPR beroepen wij ons op de verwerkingsgrondslag Gerechtvaardigd Belang. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren. Klik hier om meer te lezen over de affiliate cookies en het privacybeleid van Daisycon.

Bij de registratie van deze vergoeding krijgt thuis-inkomsten.nl toegang tot beperkte, anonieme transactiedata – deze data mag door alleen thuis-inkomsten.nl worden opgeslagen om de betreffende adverteerder effectiever te promoten.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Thuis-Inkomsten.nl verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

- gegevens van personen jonger dan 16 jaar. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@thuis-inkomsten.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Geautomatiseerde besluitvorming

Thuis-Inkomsten.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. 

Hoe gebruiken we deze informatie?

De informatie wordt alleen gebruikt voor marketingdoeleinden van Thuis-Inkomsten.nl ten behoeve van het optimaliseren van de website pagina’s, producten en diensten.

Thuis-Inkomsten.nl zal nooit je persoonlijke informatie vrijgeven of verkopen aan derden naast de facturering doeleinden.

Je hebt te allen tijde het recht op inzage, correctie en/of verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens. Neem hiervoor contact met ons op: info@thuis-inkomsten.nl

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Thuis-Inkomsten.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Data van bezoekers (enkel voor het afhandelen van het bestelproces) bewaren wij in onze administratie. Data van bezoekers die contact hebben opgenomen bewaren wij niet langer dan noodzakelijk. Voor de belastingdienst is het noodzakelijk gegevens 7 jaar lang na het beëindigen van de onderneming te bewaren. Andere gegevens zullen enkel te vinden zijn in het systeem van Jouwweb.nl

Beheer van informatie

Toegang tot al deze gegevens en statistieken krijgen alleen wij van Thuis-Inkomsten.nl

Wij geven je persoongsgegevens niet vrij behalve in het geval dat:

  • Jij ons daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.
  • Wij genoodzaakt zijn om je informatie te sturen over onze producten of diensten waarover je hebt gevraagd.
  • Wij moeten reageren op dagvaardingen, gerechtelijke bevelen of rechtmatige verzoeken van autoriteiten waarna wij moeten luisteren.
  • Je de wetten overtreedt volgens het rechtssysteem in Nederland of één van de richtlijnen of diensten overtreedt van onze producten of diensten.

Wijzigingen in het privacybeleid

De eigenaar kan, indien gewenst, wijzigingen aanbrengen in dit beleid. Als dat het geval is, zullen wij je daarvan op de hoogte stellen door een duidelijk zichtbare aankondiging op onze pagina’s te plaatsen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Thuis-Inkomsten.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@thuis-inkomsten.nl

Bedrijfsinformatie

Thuis-Inkomsten.nl

Klaverkamp 69

info@thuis-inkomsten.nl

KvK 72071931