'Hoe wij binnen 1 week een inkomen van maar liefst € 1500,-  per persoon creëerde'

Veel mensen willen geld verdienen met handel. Echter beginnen zij er nooit aan omdat zij niet weten wat de juiste producten zijn om te verkopen . Wij zijn al lang actief op dit gebied en beschrijven in ons document exact met welk product wij aanzienlijke bedragen hebben verdiend. Elke dag verschijnen er weer talloze nieuwe advertenties, welke producten bevatten die met flinke winsten kunnen worden doorverkocht. 

Als studenten op de Hogeschool werd het ons te veel om studeren, werken en het sociale leven te combineren. Bovendien was het altijd al een droom om zelf een inkomen te verdienen i.p.v. werkzaam te hoeven zijn voor een baas. Zelf begonnen wij met verschillende verdien methodes en het verhandelen van producten. Binnen enkele weken konden wij hierdoor onze baan opzeggen. 

´Ons Verkoop Succes´ is een digitaal document 

Voor slechts € 14,99,- (Prijs is incl. BTW)

Ook jij kunt toegang krijgen tot deze waardevolle informatie

Je krijgt dus toegang tot het document van 12 pagina's en hoeft niet te wachten op een fysiek exemplaar, hoeft geen verzendkosten te betalen en het is ook nog eens milieubewust!

Waarom ons document?

Thuis (online) geld verdienen

Wij vertellen met welk product wij geld verdienden vanuit huis. Onze baan hebben wij vrijwel direct opgezegd door het succes. 

Het product  

Zelf verdienden wij veel geld met het verhandelen van artikelen die mensen graag verzamelen. In het document staat exact beschreven met welk product wij ontzettend veel geld verdienden. De nodige kennis omtrent het product wordt toegelicht in het document. 

Financiële vrijheid

Door de handel verkregen wij een dusdanig inkomen waardoor wij direct onze baan konden opzeggen. 

Vrijheid 

Doordat wij aanzienlijke bedragen verkregen met de handel kunnen wij zelf onze werktijden inplannen. 

Direct beginnen

Veel mensen beginnen niet met het verhandelen van producten omdat zij niet weten wat een goed product is om te verkopen. In het document wordt toegelicht met welk product wij aanzienlijke bedragen hebben verdiend. Wij hopen dat jij met behulp van de informatie uit het document even succesvol zal worden als ons.

Veilig betalen 

Voor de betalingen maken wij gebruik van Mollie. Een zeer betrouwbare aanbieder van betaalsystemen. Betalingen kunnen dan ook worden uitgevoerd in een veilige omgeving, via Ideal, PayPal. (SEPA) bankoverschrijving etc.

Wat je zult gaan leren dankzij ons document

- Naar welke product is veel vraag?

- Waar kan ik het product inkopen?

- Waar kan ik het ingekochte product verkopen?

Waarschijnlijk vraag je jezelf het volgende af

Waarom delen jullie deze informatie?

Aangezien wij zelf gebruik maken van meerdere verdien methodes is het mogelijk informatie vrij te geven. Daarnaast vinden wij het leuk anderen op weg te helpen met het verdienen van een inkomen.

Hoeveel geld kan ik hiermee verdienen?

Hoe veel geld je gaat verdienen is niet te beantwoorden. Het ligt namelijk aan jouw eigen inzet en doorzettingsvermogen. Het is mogelijk extra bij te verdienen tot in de duizenden euro's per maand. Wij delen dan ook ons succes en hopen dat je met behulp van deze informatie net zo succesvol zult zijn. Wij garanderen echter niemand een inkomen.

Welke technische kennis is hiervoor benodigd?

Om van start te gaan met het verhandelen van het product dat wij toelichten is geen technische kennis benodigd. De nodige productkennis lichten wij in het document toe.

Voor wie is deze informatie geschikt?

Ons document is geschikt voor jong en oud. Het verhandelen van producten is namelijk niet leeftijdsgebonden. Het document is een bestand in Pdf-formaat en bevat 12 pagina´s. Het document is te openen in een Pdf-reader.

Hoe zit het met de wettelijke bedenktijd?

Zodra je de bestelling plaatst van 'Ons Verkoop Succes' staat de koop vast. Volgens de wet hebben consumenten geen recht van ontbinding bij de levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager wordt geleverd. Vooraf bij het kopen verklaar je afstand te doen van het recht op ontbinding. Voor verdere informatie verwijzen je naar onze algemene voorwaarden.

Auteursrecht en Copyright

Op de digitale producten van Thuis-Inkomsten.nl berust copyright. Het is daarom niet toegestaan de gekochte digitale producten/afgeleide werken te kopiëren en /of te verspreiden en/of commercieel te exploiteren. Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan een daartoe bevoegde rechter in Nederland.