Geld verdienen met enquêtes invullen

Geld verdienen met enquetes

Geld verdienen met enquêtes? Het invullen van Enquêtes is een makkelijke methode thuis online geld te verdienen. Voor bedrijven is het erg makkelijk bruikbare informatie te vinden voor hun marktonderzoek door consumenten vragenlijsten in te laten vullen. De zogeheten onderzoekpanels willen daarom leden werven om de enquêtes van bedrijven in te laten vullen.

Jij kunt jezelf ook aanmelden op de website van een onderzoek panel. Voor het online invullen van enquêtes kun je tot wel 8 euro per ingevulde enquête verdienen, afhankelijk van het onderzoekpanel. De websites bieden je zelfs de mogelijkheid vanaf de tablet of mobiele telefoon enquêtes in te vullen, waardoor je op elke gewenst tijdstip geld kunt gaan verdienen.

Hoe kun je geld verdienen met het invullen van enquêtes?

Allereerst meld je jezelf gratis aan op een onderzoekpanel. Bekende panels zijn: Opinieland.nl, Globaltestmarket, MySurvey, Toluna. Meestal ontvang je direct bij het aanmelden al een gratis bonus. Uiteraard verdien je veel meer geld wanneer je jezelf bij meerdere enquêtepanels aanmeldt

Op de hiervoor genoemde websites verschijnen dagelijks nieuwe enquêtes. Tegen vergoeding vul je een enquête in. Bij 10 euro aan gespaarde punten kun je al laten uitbetalen naar je PayPal account of bankrekening. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel enquêtes jij wilt invullen en hoe lang je aangemeld blijft op een panel. Je bent niet verplicht om enquêtes in te vullen, ook al sta je aangemeld.

Door het analyseren van enquêtes kunnen bedrijven erachter komen waar de voorkeur ligt van de consument. Op deze manier kunnen bedrijven de processen en producten optimaliseren voor hun klanten en klanten tevreden houden. In de enquêtes komen veel onderwerpen aan bod, zoals: tv reclames, hobby's en consumenten producten. Ze laten in een enquête bijvoorbeeld een reclame zien en vragen vervolgens jouw mening erover en waar jij de reclame voor bij hebt zien komen.

Tijdens het aanmelden vraagt het panel, een emailadres in te vullen. Zij kunnen dan via de email een linkje sturen naar enquêtes, waar jij voor in aanmerking komt.

Hoeveel geld kan ik verdienen met het invullen van enquêtes?

De meeste onderzoekpanels geven punten per ingevulde enquête. De punten kunnen worden ingewisseld voor echt geld. Bij 10 euro aan gespaarde punten kun je al laten uitbetalen

Wanneer je je aanmeldt bij 1 onderzoekpanel verdien je bij weinig gebruik ongeveer 25 a 50 euro per week. Mocht je actief enquêtes willen invullen en jezelf bij meerdere onderzoekpanels aanmelden, is het mogelijk ongeveer 200 euro per week te verdienen. Het invullen van een enquête duurt ongeveer 5 tot 20 minuten.

Geld verdienen met enquetês: uitbetaling

Wij hebben zelf ook enquêtes ingevuld op Opinieland.nl. Zonder veel moeite hebben wij 10 euro aan punten gespaard en het geld over laten maken naar onze bankrekening. 

Meld je aan bij de onderstaande enquêtepanels!

Er zijn veel verschillende enquête panels te vinden op het internet. Wij hebben verschillende panels zelf uitgeprobeerd. Bij het bepalen van goede onderzoekpanels wordt er gekeken naar:

  • De snelheid van uitbetalen.
  • De hoogte van uitbetalen in euro's.
  • Het dagelijkse aantal beschikbare enquêtes.

Extra tip: Meld je aan bij zoveel mogelijk enquêtepanels. Het aantal enquêtes verschilt per website en sommige panels zijn gericht op specifieke onderwerpen. Door je aan te melden op meerdere panels, krijg je toegang tot meer enquêtes en meerdere onderwerpen.

Opinieland

Opinieland is wereldwijd actief in de branche van online marktonderzoek. De aangemelde leden van het onderzoekpanel vullen de vragenlijsten in. De leden verdienen geld en krijgen automatisch loten voor prijstrekkingen na het invullen van enquêtes. Opinieland werkt samen met grote en kleine bedrijven over heel de wereld, oftewel genoeg keuzes qua onderwerpen van de enquêtes. 

Globaltestmarket

Globaltestmarket is al sinds 1999 actief in de branche van online marktonderzoek. Het onderzoekpanel is mede mogelijk gemaakt door Lightspeed, een van de grootste marktonderzoeksbureaus. Met ongeveer 1500 aangemelde bedrijven en samenwerkingen door heel de wereld bieden zij interessante enquêtes voor consumenten. Globaltestmarket geeft per enquête MarketPoints. De MarketPoints kunnen worden ingewisseld voor echt geld.

MySurvey

MySurvey is een bekend onderzoekpanel. Je krijgt punten die je kunt inwisselen voor geld of andere beloningen. MySurvey heeft connecties met toonaangevende merken, waardoor je de kans krijgt om over elke gewenst product je mening te geven.

Toluna

Toluna is een van de grootste onderzoekpanels voor leuke en interessante enquêtes. Ook bij dit panel krijg je punten die je kunt inwisselen voor geld en andere beloningen. 

Bekijk ons blog artikel: Betrouwbaarheid voor meer informatie over de betrouwbaarheid van thuis online geld verdienen. Ook zal je in het artikel zien dat wij ook zijn uitbetaald door de panels.

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Rating: 4.55 sterren
40 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Mohamed
2 maanden geleden

Ik wil leren hoe ik geld kan verdienen op internet