Geld verdienen met Bitcoins

Cryptovaluta zoals de Bitcoin zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Cryptovaluta zijn kort gezegd digitale munten. Nog dagelijks verschijnen nieuwsartikelen over de welbekende Bitcoin en andere crypto. Vele mensen denken dat de Bitcoin weleens populairder dan de euro of dollar kan worden. Er zijn vele mensen die met een minimale investering miljoenen hebben verdiend aan de Bitcoin. Er zijn meerdere manieren geld te verdienen aan Crypto. De verdien methodes zullen wij globaal toelichten. Let op dat er risico’s zitten aan het handelen in Cryptovaluta.

Geld verdienen met bitcoins

Wat zijn Cryptovaluta en Bitcoins?

Cryptovaluta zijn simpelweg digitale munten. De bekendste en eerste digitale munt is de Bitcoin. Na de komst van Bitcoin zijn er ook andere crypto op de markt gebracht, namelijk de Altcoins. Deze munten proberen zich te onderscheiden door zich te richten op specifieke doelgroepen. Alle crypto zijn op cryptografie gebaseerd. Dat houdt in dat de munten versleutelingstechnieken bezitten. Door deze versleutelingen kunnen munten niet zomaar gestolen worden, is er geen sprake van inflatie, zijn munten niet persoonsgebonden en zijn er geen transactiekosten.

De waarde van een cryptomunt wordt bepaald door vraag en aanbod. Dit komt mede voort uit het vertrouwen in de munt. De meeste mensen die nu Crypto kopen, kopen het niet om de boodschappen mee te doen, maar hopen hiermee winst te maken door een koersstijging.

Hoe verdien ik geld aan Cryptovaluta als de Bitcoin?

Let op dat de handel in Cryptovaluta risico’s met zich mee brengt. Er kan zich namelijk een technische fout voordoen en op dat moment is er geen bank die jou kan helpen. Wees daarom oplettend en lees veel over Cryptovaluta. Investeer ook nooit met geld dat je niet kunt missen, want de koers kan ook dalen.

Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met Cryptovaluta. Je kunt de cryptovaluta inkopen en op het juiste moment verkopen, inzetten op de koersen of zelf Bitcoin gaan minen. 

Cryptovaluta inkopen & verkopen

De koersen van cryptovaluta stijgen en dalen. Wanneer iemand denkt dat een crypto zal stijgen in de toekomst zal hij de desbetreffende coin gaan kopen. Zodra je denkt dat de vraag gaat stagneren moet je de coin weer verkopen. Nu zul je winst hebben gemaakt met crypto.

Cryptovaluta kun je kopen op verschillende websites. Een grote aanbieders van cryptovaluta is Litebit. Het is een Nederlandse website die ook iDeal betalingen accepteert. Betalen kan dus in een veilige omgeving.

Litebit is een bekende aanbieder van cryptovaluta. Je kunt hier makkelijk en snel crypto aanschaffen.

Handelen in koersstijgingen en dalingen

De koersen van cryptovaluta stijgen en dalen. Hier spelen veel mensen op in door in te zetten op stijgende en dalende koersen. Dit wordt ook wel forex of CFD handel genoemd. Een bekende website waar je op koersen kunt inzetten is Icocryptex.io. Op Icocryptex kun onder andere met PayPal betalen en het platform gratis uitproberen.

Via deze manier van handelen in Cryptovaluta koop je niet werkelijk de coin zelf, maar handel je in CFD's. Dat zijn een soort van financiële contracten. In het contract wordt de coin in marktprijs vertegenwoordigd. Wanneer de waarde van een coin stijgt, zal de stijging van de CFD op eToro identiek zijn aan de stijging van de coin.

Icocryptex.io is een onlangs gestart trading platform voor cryptocurrencies. Het is een Nederlands website. Dit platform maakt het traden van cryptocurrencies laagdrempelig en eenvoudig. Via de website kun je zelfstandig CFD's kopen en verkopen.

Voordelen van IcoCryptex:
- Begin direct met traden
- 100% Nederlands
- Cold storage
- $25 registratie bonus
- Geen eigen inleg vereist

Is handelen in Cryptovaluta iets voor mij?

Vraag daarnaast je zelf af of jij echt geschikt bent voor het handelen in cryptovaluta. Ga je echt verdiepen in theorieën, strategieën en lees boeken over de cryptovaluta's.

Verschillende experts zijn jou voorgegaan en hebben eigen eBoeks en cursussen ontwikkeld, waardoor jij succesvol kunt handelen in crypto. De online training "rijk worden met crypto's" is een echte aanrader. Het boek staat vol waardevolle insights over de kansen en valkuilen in de crypto en blockchain markten. Er is veel geld te verdienen volgens hen, ook als bitcoin niet meer terug naar 20.000 dollar gaat. 

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Rating: 4.5 sterren
10 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.