Thuis geld verdienen met enquêtes invullen

Het invullen van Enquêtes is een makkelijke methode thuis online geld te verdienen. Voor bedrijven is het erg makkelijk bruikbare informatie te vinden voor hun marktonderzoek door consumenten vragenlijsten in te laten vullen. De zogeheten onderzoek panels hebben daarom leden geworven om de enquêtes van bedrijven in te laten vullen. Jij kunt je ook aanmelden op de website van het onderzoekpanel. Voor het online invullen van enquêtes kun je tot wel 8 euro per ingevulde enquête verdienen, afhankelijk van het onderzoekpanel. Onderzoekpanels bieden je zelfs de mogelijkheid vanaf de tablet of mobiele telefoon enquêtes in te vullen, waardoor je op elke gewenst tijdstip geld kunt verdienen.

Hoe verdien ik geld met het invullen van enquêtes?

Allereerst meld je jezelf aan op een onderzoekpanel. Bekende onderzoekpanels zijn: Opinieland.nl, Toluna, Waardevolle mening en I-Say. Op de website van het onderzoekpanel verschijnen dagelijks nieuwe enquêtes. Tegen een vergoeding vul je ze in. Bij 10 euro aan gespaarde punten kun je al laten uitbetalen.

Door het analyseren van enquêtes kunnen bedrijven erachter komen wat de voorkeur is van de consument. Op deze manier kunnen bedrijven de processen en producten optimaliseren voor hun klanten. In de enquêtes komen veel onderwerpen aan bod, zoals: tv reclame, hobby's en consumenten producten. 

Hoeveel geld kan ik verdienen met het invullen van enquêtes?

De meeste onderzoekpanels geven punten per ingevulde enquête. Bij 10 euro aan gespaarde punten kun je al laten uitbetalen. Wanneer je je aanmeldt bij 1 onderzoekpanel verdien je bij weinig gebruik ongeveer 25 a 50 euro per week.

Mocht je actief enquêtes invullen en jezelf bij meerdere onderzoekpanels aanmelden, is het mogelijk ongeveer 200 euro per week te verdienen. Bekijk ons blog artikel: Betrouwbaarheid voor meer informatie over de betrouwbaarheid van thuis online geld verdienen.

Wij hebben zelf ook enquêtes ingevuld op Opinieland.nl. Zonder veel moeite hebben wij 10 euro aan punten gespaard en over laten maken naar onze bankrekening. 

Op welke enquêtepanels kan ik mij aanmelden?

Er zijn veel verschillende enquête panels te vinden op het internet. Wij hebben verschillende panels zelf uitgeprobeerd. Bij het bepalen van goede onderzoekpanels wordt er gekeken naar:

- De snelheid van uitbetalen

- De hoogte van uitbetalen in euro's

- Het dagelijkse aantal beschikbare enquêtes

Extra tip: Meld je aan bij zoveel mogelijk enquêtepanels. Het aantal enquêtes verschilt per website en sommige panels zijn gericht op specifieke onderwerpen. Door je aan te melden op meerdere panels, krijg je toegang tot meer enquêtes en meerdere onderwerpen.

Opinieland

Opinieland is wereldwijd actief in de branche van online marktonderzoek. De aangemelde leden van het onderzoekpanel vullen de vragenlijsten in. De leden verdienen geld en krijgen automatisch loten voor prijstrekkingen na het invullen van enquêtes. Opinieland werkt samen met grote en kleine bedrijven over heel de wereld, oftewel genoeg keuzes qua onderwerpen van de enquêtes. 

Toluna

Toluna is een van de grootste onderzoekpanels voor leuke en interessante enquêtes. Ook bij dit panel krijg je punten die je kunt inwisselen voor geld en andere beloningen. 

Waardevolle mening

Waardevolle mening is al sinds jaren actief in de branche van online marktonderzoek. Het onderzoekpanel behoort tot een van de grootste marktonderzoeksbureaus in Nederland. Met aangemelde bedrijven en samenwerkingen door heel de wereld bieden zij interessante enquêtes en testproducten voor consumenten. Waardevolle mening betaalt tot wel 7 euro per enquête.

I-Say

I-Say is een bekend onderzoekpanel opgericht in 1975. Het is de op twee na grootste onderzoeksbureau ter wereld. Voor het invullen van enquêtes krijg je punten die je kunt inwisselen voor geld of andere beloningen. I-Say heeft connecties met toonaangevende merken, waardoor je de kans krijgt om over elke gewenst product je mening te geven. 

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Rating: 4.5555555555556 sterren
9 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Luca den Haring
6 dagen geleden

Ik wil graag wat bij verdienen

Siem
een jaar geleden

Ik wil graag een zakcentje bijverdienen maar met mijn 12 jaar is dat bijna onmogelijk ik hoop dat jullie me kunnen helpen

Kenji Capoen
een jaar geleden

Het us leuk

Can
een jaar geleden

Ja gwn lekker geld verdienen snap je tog wel gappie