Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard (review)

Gepubliceerd op 19 augustus 2019 om 17:28

Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard review

De Affiliate Marketing Revolutie (AMR), opgericht door Jacko Meijaard, is een videocursus waarin je wordt uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Misschien ben je betrekkelijk nieuw met affiliate marketing of verdien je al geld met affiliate marketing en twijfel je of de cursus wel de moeite waard is. Zelf heb ik de Affiliate Marketing Revolutie ook aangeschaft en zal je daarom op deze pagina mijn eerlijke review geven!

Wie is Jacko Meijaard?

Laat ik je eerst vertellen wie Jacko Meijaard nou eigenlijk is. Veel mensen vragen zich af of hij wel echt is en of hij wel te vertrouwen is. Op het internet zijn namelijk een hoop oplichters actief en worden vaak beloftes gedaan als: "Verdien vandaag nog je eerste 1000,- euro online".

Ik kan je direct vertellen dat Jacko Meijaard 100% echt is en wel degelijk te vertrouwen is. Jacko heeft verschillende persoonlijke sociale media kanalen. Ook zijn de bedrijfsgegevens te vinden in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Jacko Meijaard is geboren in 1991. Sinds 2011 is Jacko (tijdens zijn opleiding) begonnen met Affiliate marketing. Ook is hij zelf aanbieder van meerdere affiliate campagnes. Momenteel woont hij in Zeeland.

Internetsuccesgids.nl is een bekende website van Jacko en gaat over alles wat met internetmarketing te maken heeft.

Momenteel verdient Jacko zo'n 30.000,- euro per maand. Jacko kan je dus als geen ander op weg helpen om veel geld te gaan verdienen op het internet.

Jacko Meijaard op Facebook:

Jacko Meijaard op Facebook

Jacko Meijaard op Instagram:

Jacko Meijaard op Instagram

Jacko Meijaard op YouTube:

Jacko Meijaard op YouTube

Jacko Meijaard in een interview voor AD:

Jacko Meijaard interview AD

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Oke, je weet nu dat Jacko Meijaard echt bestaat. Maar wat houdt de Affiliate Marketing Revolutie in? Kun je hier echt veel geld mee verdienen op het internet? Hieronder zal ik ervaringen met je delen en mijn review vertellen.

Na aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je levenslang toegang tot de online videotraining. De videotraining leert je geld te verdienen op het internet met affiliate marketing. Jacko laat je dan ook stap voor stap zien hoe hij een winstgevende affiliate website opzet, waarna jij hem enkel na hoeft te doen.

Wat je in de Affiliate Marketing Revolutie gaat leren is om producten en diensten te promoten in ruil voor geld. Het promoten van producten ga je doen via websites of sociale media.

Dit is eigenlijk in grote lijnen hoe de training werkt.

"Zodra je de AMR aanschaft kun je direct de training bekijken vanaf je mobiel, tablet of pc."

Waaruit bestaat de  Affiliate Marketing Revolutie?

Zodra je de videocursus aanschaft krijg je toegang tot 16 unieke modules met 79 pagina's. Elke module bestaat uit een aantal pagina's met video's.

De training leert je affiliate marketing winstgevend toe te passen door de details, technieken en methoden van Jacko te implementeren. Je leert onder andere:

  • Wat zijn goede producten om te promoten?
  • Hoe maak je zonder technische kennis een website?
  • Hoe zorg je dat je hoog scoort in Google?
  • Hoe kun je van bezoekers, betalende klanten maken?
  • Hoe kun je opschalen zodat je steeds meer winst kunt maken?

"Je krijgt toegang tot alle waardevolle modules binnen de AMR"

"Elke module bevat verschillende pagina's"

Affiliate marketing revolutie video's

"Elke pagina binnen een module is voorzien van een video"

Het internet is continu in beweging en sociale media brengt elke maand wel iets nieuws uit. Jacko speelt hier op in door regelmatig zijn videotraining up te daten.

AMR geschikt voor beginners zonder technische kennis?

De cursus is zeker geschikt voor beginnelingen. Alle nodige kennis word je namelijk stap-voor-stap uitgelegd in de video's. Je kunt de stappen letterlijk 1 op 1 overnemen om zelf geld te gaan verdienen.

Ook word je uitgelegd hoe je dit helemaal zelf, zonder technische kennis kunt gaan opbouwen. Maak je dus geen zorgen als je niet weet hoe je een website maakt en niet weet hoe je sales gaat realiseren.

Ik dacht affiliate marketing zelf wel eventjes uit te vinden. Echter kan ik je verzekeren wanneer je begint met de AMR veel sneller en meer geld zult gaan verdienen. Als je alles zelf moet uitvinden, ben je gewoon een stuk langer bezig.

AMR geschikt voor affiliate marketeers die al bezig zijn?

De cursus is zeker aan te raden voor mensen welke reeds actief zijn op het gebied van affiliate marketing. Zelf verdiende ik ook al geld met affiliate marketing voordat ik de cursus had aangeschaft. 

Uit de training heb ik dusdanig waardevolle tips gehaald, dat mijn inkomsten uit affiliate campagnes wel 2 of 3 keer verdubbeld zijn.

Bovendien krijg je toegang tot het Internetsuccesgids forum. Dit is een speciaal internet marketing forum waarop alle leden van de AMR actief zijn. Hier kan je dus hulp en tips krijgen van andere succesvolle affiliate marketeers, inclusief Jacko Meijaard zelf.

Dit is belangrijk om succes te behelen

Affiliate marketing is een van de meest simpele manieren om snel een passief inkomen te verdienen op het internet.

Het is namelijk Jacko's doel om jou een vaste stroom aan bezoekers en verkopen te laten genereren. Dit kun je gemakkelijk gaan opschalen door zijn stappen te herhalen. Geld verdienen terwijl je ligt te slapen is dus heel goed mogelijk dankzij de AMR.

Veel startende affiliates krijgen hierdoor een verkeerd verwachtingspatroon; binnen een paar weken al duizenden euro’s passief verdienen.

Alleen met de juiste aanpak kun je razendsnel al je eerste euro’s online verdienen.

Een website van Jacko welke 500,- euro per maand oplevert

In deze video zie je een website van Jacko. Je ziet hierin wat er mogelijk is, en hoe open en eerlijk Jacko is.

Conclusie: Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik zeer te spreken over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Het is een A tot Z videotraining; je leert exact een eigen online imperium op te bouwen waar je heel erg goed van kunt leven. Het komt er natuurlijk niet vanzelf, maar dat vertelt Jacko er ook zeker bij.

Naast de informatie die je in de video’s krijgt over het maken van een winstgevende affiliate website, bevat de Affiliate Marketing Revolutie Mindset video’s en bonussen. Daarnaast is het forum de prijs op zich al meer dan waard. Via de knop hieronder ga je naar de kortingspagina. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.