Review Bol Masterclass van Jia Ruan

Gepubliceerd op 16 mei 2019 om 17:00

Review Bol Masterclass

Onlangs heb je op Google gezocht naar termen zoals ''Bol Masterclass review, ervaringen, betrouwbaar'' of dergelijke.

 

Dat is logisch.. Op het internet staat namelijk een hoop troep te koop. Voordat je eventueel aan de slag gaat met de Bol masterclass van Jia Ruan wil je uiteraard weten of het de moeite waard is en het dus geen 'onzin verdien methode' is. 

Op deze pagina zal je dan ook informatie vinden rondom de betrouwbaarheid. Je komt er onder andere achter wie Jia Ruan is, wat je van de Masterclass kunt verwachtten en wat anderen hebben bereikt na het volgen van Jia's Masterclass.

Wie is Jia Ruan?

Voor het succes volgde Jia Ruan een HBO opleiding genaamd Business Studies en verdiende bij als pizzabezorger. In 2017 startte hij als een grapje zijn eerste bedrijf in de e-commerce sector. Het grapje werd toch serieus nadat hij na 3 maanden al zo'n 20,000,- euro verdiende.

Jia Ruan begon met het delen van zijn behaalde omzetten iedere maand. Zo kreeg hij aandacht van mediabedrijven zoals VICE. Er staat een interessant artikel van Jia Ruan in VICE Money. Ook heeft hij een nummer 1 podcast van Nederland gepubliceerd, genaamd: "The Unstoppable Podcast“.
Bol Masterclass betrouwbaar

Je hebt Jia Ruan vast wel eens voorbij zien komen op sociale media advertenties.

Wat is de Bol Masterclass van Jia Ruan?

Nadat Jia zelf succes behaalde in de e-commerce wilde hij graag andere mensen gaan helpen met het genereren van een inkomen. Zo startte hij de Bol Masterclass. Hoe jij ook een winstgevende webshop kunt bouwen leer je precies in de Bol Masterclass videocursus. Zijn systeem is inmiddels succesvol getest en bewezen door 2000 studenten.

Bol Masterclass van Jia Ruan

De videotrainingen zijn online beschikbaar. Je kunt dus zelf bepalen hoe hoog het tempo is, waar je een training volgt en of je de lessen via je telefoon of laptop bekijkt.

Voor deze cursus is geen technische kennis of ervaring nodig. Alles wordt namelijk stap voor stap uitgelegd.

Naast de Bol Masterclass videotraining van meer dan 20 uur krijg je ook toegang tot checklist, scripts, wekelijkse groepscoaching, 24/7 support community, mindset video's en ontzettend veel bruikbare bonussen met een totale waarde van meer dan 4000,- euro.

Wanneer je dus aan de gang gaat met de training kun je altijd terecht met vragen bij andere succesvolle ondernemers binnen de community.

Producten inkopen en verkopen via Bol.com

Wat je uiteindelijk zult gaan leren is hoe je geld kunt verdienen door goedkoop producten in te kopen om vervolgens te verkopen met een hoge winstmarge. De producten worden ingekocht uit het buitenland via websites zoals AliExpress en AliBaba. Uiteindelijk worden de ingekochte producten via Bol.com te koop aangeboden.

In de training leer je exact hoe je Jia's systeem kunt toepassen om ook succesvol producten te gaan verkopen via Bol.com. Je leert onder andere:

  • Wat zijn de juiste/winstgevende producten?
  • Waar let je op bij het inkopen van producten?
  • Hoe verkoop je de producten via Bol.com?
  • Hoe krijg je meer traffic naar je producten?
  • Hoe kun je uitbreiden en analyseren om nog meer winst te maken?

Bol Masterclass ervaringen

Op het internet zijn vele ervaringen te lezen over mensen die aan de slag zijn gegaan met de Masterclass van Jia Ruan en nu succes hebben behaald. Op het moment van schrijven hebben zo'n 1750 mensen hun baan opgezegd dankzij het volgen van de training.

Op de website van Jia Ruan zie je nog eens 121 (video) reviews van klanten die de training hebben gevolgd en hiermee aan de slag zijn gegaan.

Bol Masterclass ervaringen

Vele mensen slagen erin honderden tot wel duizenden euro's per maand te verdienen na het volgen van de cursus. Sommige cursisten hebben hun studie niet eens afgemaakt of zijn van een uitkering naar 10,000,- euro per maand gegaan. Zij hebben hierdoor de vrijheid gekregen om te reizen en hun dromen achterna te gaan.

Zelf zegt Jia de cursus dan ook te hebben opgezet om andere mensen te helpen. Hij ontvangt regelmatig berichten als: "Jia, je hebt mijn leven compleet verandert''. Wanneer Jia op zijn sterfbed ligt zal hij niet denken aan de getallen op zijn bankrekening, maar aan hoeveel mensen hij heeft kunnen helpen met zijn cursus.

Bol Masterclass betrouwbaar of oplichting?

We kunnen dus stellen dat de Bol Masterclass van Jia Ruan wel degelijk betrouwbaar is en zeker geen oplichting betreft. Je kunt dankzij deze cursus heel veel geld gaan verdienen.

Natuurlijk zal je zelf tijd en moeite moeten investeren om succes te behalen. Een inkomen van 2000,- euro per maand komt namelijk niet vanzelf. Wanneer jij echt aan de slag gaat met deze cursus en er voor gaat, dan zal je zeker veel geld gaan verdienen!

Conclusie: Bol Masterclass kopen?

Onze mening over de Bol Masterclass van Jia Ruan is zeer positief. De cursus legt je stap-voor-stap uit hoe jij geld kunt verdienen via Bol.com en is toegankelijk voor iedereen.

Naast de e-commerce informatie krijg je ook nog eens toegang tot waardevolle bonussen en tools om een succesvolle e-commerce business op te bouwen. Bovendien zijn de community en wekelijkse Webinars de prijs al meer dan waard. Via de knop hieronder ga je naar de kortingspagina,

Hoe nuttig vond je dit artikel?

7 stemmen

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.