Review Bol Masterclass Jia Ruan

Gepubliceerd op 31 mei 2019 om 13:00

Onlangs heb je op Google gezocht naar termen zoals ''Bol Masterclass review, ervaringen, betrouwbaar'' of dergelijke. Dat is logisch.. Op het internet staat namelijk een hoop troep te koop. Voordat je eventueel aan de slag gaat met de Bol masterclass van Jia Ruan wil je uiteraard weten of het de moeite waard is en het dus geen 'onzin verdien methode' is.

Review Bol Masterclass

Op deze pagina zal je dan ook informatie vinden rondom de betrouwbaarheid. Je komt er onder andere achter wie Jia Ruan is, wat je van de Masterclass kunt verwachtten en wat anderen hebben bereikt na het volgen van Jia's Masterclass.

Wie is Jia Ruan?

Voor het succes volgde Jia Ruan een HBO opleiding genaamd Business Studies en verdiende bij als pizzabezorger. In 2017 startte hij als een grapje zijn eerste bedrijf in de e-commerce sector. Het grapje werd toch serieus nadat hij na 3 maanden al zo'n 20,000,- euro verdiende.

Jia Ruan begon met het delen van zijn behaalde omzetten iedere maand. Zo kreeg hij aandacht van mediabedrijven zoals VICE. Er staat een interessant artikel van Jia Ruan in VICE Money. Ook heeft hij een nummer 1 podcast van Nederland gepubliceerd, genaamd: "The Unstoppable Podcast“.
Bol Masterclass betrouwbaar

Je hebt Jia Ruan vast wel eens voorbij zien komen op sociale media advertenties.

Wat is de Bol Masterclass van Jia Ruan?

Nadat Jia zelf succes behaalde in de e-commerce wilde hij graag andere mensen gaan helpen met het genereren van een inkomen. Zo startte hij de Bol Masterclass. Hoe jij ook een winstgevende webshop kunt bouwen leer je precies in de Bol Masterclass videocursus. Zijn systeem is inmiddels succesvol getest en bewezen door 2000 studenten.

Bol Masterclass van Jia Ruan

De videotrainingen zijn online beschikbaar. Je kunt dus zelf bepalen hoe hoog het tempo is, waar je een training volgt en of je de lessen via je telefoon of laptop bekijkt.

Voor deze cursus is geen technische kennis of ervaring nodig. Alles wordt namelijk stap voor stap uitgelegd.

Naast de Bol Masterclass videotraining van meer dan 20 uur krijg je ook toegang tot checklist, scripts, wekelijkse groepscoaching, 24/7 support community, mindset video's en ontzettend veel bruikbare bonussen met een totale waarde van meer dan 4000,- euro.

Wanneer je dus aan de gang gaat met de training kun je altijd terecht met vragen bij andere succesvolle ondernemers binnen de community.

Wat leer je van de Bol Masterclass?

De Bol Masterclass bestaat uit 8 modules met elk een eigen thema. De actie gerichte video's duren 10 minuten tot langer dan een uur per stuk. Ook bevat elke video extra PDF bestanden en quizen.

Module 1: Welcome to the winning team

Les 1 De weg naar Succes
Les 2 Het voertuig naar Vrijheid
Les 3 The new Paradigm
Les 4 De 100K Mindset
Les 5 Quest Unlocked

 

Module 2: Ground Zero

Les 1 Ecommerce 101
Les 2 Het Business Model
Les 3 De Platformen
Les 4 Gebruik maken van Bol.com

 

Module 3: The Goldmine

Les 1 Het geschikte Product
Les 2 Listings op Bol.com

 

Module 4: Artificial Intelligence

Les 1 DNA voor Succes
Les 2 Data verzamelen
Les 3 De juiste leverancier vinden
Les 4 The Golden Calculator

 

Module 5: Showtime

Les 1 De investering maken
Les 2 Product online zetten
Les 3 Logistiek via Bol

 

Module 6: Monk Like Patience

Les 1 Monk Like Patience

 

Module 7: The next Apple

Les 1 De basis voor private labellen
Les 2 Jouw brand creëren
Les 3 Merkregistratie
Les 4 De omschakeling

 

Module 8: 10x Time

Les 1 7 Figures Mindset
Les 2 10X Finances
Les 3 Traffic
Les 4 Forwarding Service
Les 5 Bouw je dreamteam

Producten inkopen en verkopen via Bol.com

Wat je uiteindelijk zult gaan leren is hoe je geld kunt verdienen door goedkoop producten in te kopen om vervolgens te verkopen met een hoge winstmarge. De producten worden ingekocht uit het buitenland via websites zoals AliExpress en AliBaba. Uiteindelijk worden de ingekochte producten via Bol.com te koop aangeboden.

In de training leer je exact hoe je Jia's systeem kunt toepassen om ook succesvol producten te gaan verkopen via Bol.com. Je leert onder andere:

  • Wat zijn de juiste/winstgevende producten?
  • Waar let je op bij het inkopen van producten?
  • Hoe verkoop je de producten via Bol.com?
  • Hoe krijg je meer traffic naar je producten?
  • Hoe kun je uitbreiden en analyseren om nog meer winst te maken?

Bol Masterclass ervaringen

Op het internet zijn vele ervaringen te lezen over mensen die aan de slag zijn gegaan met de Masterclass van Jia Ruan en nu succes hebben behaald. Op het moment van schrijven hebben zo'n 1750 mensen hun baan opgezegd dankzij het volgen van de training.

Op de website van Jia Ruan zie je nog eens 121 (video) reviews van klanten die de training hebben gevolgd en hiermee aan de slag zijn gegaan.

Bol Masterclass review

Vele mensen slagen erin honderden tot wel duizenden euro's per maand te verdienen na het volgen van de cursus. Sommige cursisten hebben hun studie niet eens afgemaakt of zijn van een uitkering naar 10,000,- euro per maand gegaan. Zij hebben hierdoor de vrijheid gekregen om te reizen en hun dromen achterna te gaan.

Zelf zegt Jia de cursus dan ook te hebben opgezet om andere mensen te helpen. Hij ontvangt regelmatig berichten als: "Jia, je hebt mijn leven compleet verandert''. Wanneer Jia op zijn sterfbed ligt zal hij niet denken aan de getallen op zijn bankrekening, maar aan hoeveel mensen hij heeft kunnen helpen met zijn cursus.

Zie hieronder resultaten van cursisten die de Bol Masterclass hebben aangeschaft.

bol masterclas ervaring 1
bol masterclass ervaring 2
bol masterclass ervaring 3
bol masterclass ervaring 4

Let wel op. De resultaten zijn niet vanzelfsprekend voor iedereen. Het vereist inzet en doorzettingsvermogen.

14 dagen niet goed=geld terug garantie

Wanneer je de Bol Masterclass aanschaft maar het toch niks vindt, dan kun je tot 14 dagen na aanschaf je geld terug krijgen. Hierdoor loop jij vrijwel geen risico om een misaankoop te doen. 

Prijs Bol Masterclass

Jia Ruan vraagt maar liefst 997,- euro voor de Bol Masterclass.  Je kunt 997,- in 1 keer betalen of in 5 maandelijkse termijnen van 250,-.

Deze prijs heeft hij niet voor niks gekozen. Hij en zijn team willen namelijk dat alleen de beste mensen starten met de training. Mensen die echt willen en echt actie gaan ondernemen. 

Door de hogere prijs maak je een afspraak met jezelf en ben je sneller gemotiveerd om echt aan de slag te gaan.

Na aanschaf ontvang je de inloggegevens en kun je direct van start gaan. Ook behoud je levenslang toegang tot de cursus en eventuele updates.

Podcast met Daantje

Een erg inspirerende video vinden wij de Podcast met Daantje Goedhart. Daantje is 21 jaar oud en verdiend nu al tonnen met e-commerce. Je ziet hierdoor wat er mogelijk is en leert Jia meer kennen als persoon.

Bol Masterclass betrouwbaar of oplichting?

We kunnen dus stellen dat de Bol Masterclass van Jia Ruan wel degelijk betrouwbaar is en zeker geen oplichting betreft. Je kunt dankzij deze cursus heel veel geld gaan verdienen.

Natuurlijk zal je zelf tijd en moeite moeten investeren om succes te behalen. Een inkomen van 2000,- euro per maand komt namelijk niet vanzelf. Wanneer jij echt aan de slag gaat met deze cursus en er voor gaat, dan zal je zeker veel geld gaan verdienen!

Conclusie: Bol Masterclass kopen?

Onze mening over de Bol Masterclass van Jia Ruan is zeer positief. De cursus legt je stap-voor-stap uit hoe jij geld kunt verdienen via Bol.com en is toegankelijk voor iedereen.

Naast de e-commerce informatie krijg je ook nog eens toegang tot waardevolle bonussen en tools om een succesvolle e-commerce business op te bouwen. Bovendien zijn de community en wekelijkse Webinars de prijs al meer dan waard. Via de knop hieronder ga je naar de kortingspagina,

Algemene beoordeling - Bol Masterclass van Jia Ruan

Goede punten Slechte punten
Actie gericht Neemt veel tijd in beslag
Duidelijk uitgelegd Niet makkelijk
Toegankelijk voor iedereen
Getest systeem

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Rating: 3.3333333333333 sterren
15 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

boudewijn
9 dagen geleden

Krijg je ook met de prijs van 997 je geld terug binnen 14 dagen?
Of is dit alleen bij de normale prijs zonder korting.
Dat had ik namelijk wel gelezen op een site van bolmasterclass.com via vragen.
En is 100,- euro investering ook voldoende om daar een mooie winst uit te kunnen halen?