Geld verdienen met Internet

Gepubliceerd op 30 maart 2019 om 14:00

Geld verdienen met internet

Geld verdienen met internet is op meerdere manieren mogelijk. Tegenwoordig verdienen veel mensen een fulltime inkomen dankzij het internet. Lekker vanuit huis, of waar dan ook ter wereld achter je laptop geld verdienen. Wil jij dat ook? Lees dan verder.

Waarom geld verdienen met het Internet?

’s Ochtend wakker worden in een strandbungalow en zien dat je weer tientallen euro’s verdiend hebt? Het kan echt! Natuurlijk ligt het wel eraan wat je precies doet op het internet om geld te verdienen.

Mocht jij bijvoorbeeld gaan freelancen, dan bepaal je zelf jouw uurloon. Maar ga je online producten promoten of verkopen? Dan ontvang je zelfs commissies terwijl je ligt te slapen.

Natuurlijk zal je er wel tijd in moeten steken en het belangrijkste: goed weten hoe je iets aanpakt. 

Onthoud goed dat het voor iedereen mogelijk is geld te verdienen, zolang je er maar echt aan begint en blijft doorzetten, ook als het minder uitpakt dan verwacht.

Geld verdienen dankzij de komst van het Internet

Tegenwoordig hebben we allemaal wel een mobiele telefoon, tablet of pc. Jong en oud heeft daardoor toegang tot het internet. Dit betekent dat er een groot aantal mensen actief zijn op het internet.

Het internet kun je dus zelf inzetten om klanten/bezoekers te genereren, maar het internet bevat ook websites waarop je geld kunt verdienen.

Nee, je hebt geen opleiding, opstartkosten of (technische) kennis om van start te gaan. Je kunt dit helemaal zelf gaan opstarten vanuit huis.

De beste Internet verdien methodes

In dit artikel zullen we naar onze mening de 3 beste verdien methodes toelichtten waarmee je geld kunt verdienen op het internet.

1. Geld verdienen met chatten en/of webcammen

Een van de eenvoudigste manieren geld te verdienen via het internet is door te chatten voor geld. Je kunt namelijk erg veel geld betaald krijgen door enkel te chatten met mensen. 

Een bekende chatsite waar je geld betaald krijgt voor chatten is ClubIsLive.nl

Wanneer je besluit de webcam aan te zetten, dan verdien je vaak het dubbele op een chatsite. Veel mensen verdienen op deze manier een geheel maandelijks inkomen van 2000,- of meer.

2. Geld verdienen met Dropshipping

De tweede verdien methode is Dropshipping. Dropshipping is het verhandelen van producten, waarbij je pas de producten betaald, zodra jij geld hebt ontvangen voor het verkochte product.

We zullen kort de werking van geld verdienen met dropshipping toelichtten:

Allereerst meld je jezelf aan bij een dropshipping leverancier. Hier kun je verschillende producten uitkiezen die je wilt gaan promoten op een website of sociale media kanaal. De uitgekozen producten bied je aan op jouw website tegen een hogere prijs, dan de dropshipping leverancier vraagt.

Een bezoeker van je website koopt vervolgens bij jou een product en maakt het geld over. Nu betaal jij de afgesproken prijs aan de leverancier en stuurt de leverancier, het product op naar de klant.

Nu heb je geld verdiend via dropshipping dankzij het internet.

3. Geld verdienen met Affiliate Marketing

De laatste methode is naar onze mening de beste methode, namelijk affiliate marketing. Het lijkt een beetje op dropshipping, maar dan nog eenvoudiger.

Als affiliate marketeer sta je geregistreerd bij een affiliate netwerk. In het netwerk vind je allerlei producten/diensten die je kunt gaan promoten. 

Het gekozen product of dienst dat je wilt gaan promoten kun je plaatsen op een website, mailinglijst of sociale media account etc. door middel van een verkregen unieke link.

Voor deze promotie ontvang jij een vergoeding. De vergoedingen gaan als volgt:

- CPS= Cost per Sale 

- Krijg betaald per verkocht product

- CPL= Cost per Lead

- Krijg betaald per aangebracht lid

- CPC= Cost per Click  

- Krijg betaald per klik

Geld verdienen met affiliate marketing is nog makkelijker dan dropshipping, omdat je geen contact meer hoeft op te nemen bij een verkoop of aangebracht lid.

Hoe jij elke maand €500,- per website kunt gaan verdienen

Je weet nu dus dat het mogelijk is veel geld te verdienen met affiliate marketing. Zoals we aan het begin al aangaven, zal je er wel tijd in moeten steken en niet verwachten dat het van zelf gaat.

Het belangrijkste van dit alles is dat je moet weten hoe je het slim aanpakt. Want hoe ga jij bezoekers trekken naar de website? Het liefst op een manier dat je er vrijwel niks aan hoeft te doen?

Daarvoor raden wij je aan om eens de ‘Affiliate Marketing Revolutie' te bekijken van jacko Meijaard. Jacko Meijaard verdient zo’n 30,000+ euro per maand met zijn affiliate business. Hij weet dus hoe je het aanpakt op de juiste manier.

In de video cursus staat omschreven van A tot Z uit hoe affiliate marketing werkt en hoe je daadwerkelijk sales/bezoekers gaat krijgen. Je ziet zijn beeldscherm en elke muisbeweging, waardoor je hem enkel na hoeft te doen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.